xSQUIRRELx Опубліковано: 1 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2022 Вітаю всіх гравців нашого проекту! Бажаємо повідомити про те, що відкривається набір в команду L2PROJECT. Якщо Ви любите чистоту, справедливість і хочете разом з нами робити проект кращим та комфортнішим, та якщо Ви готові до стресу, вмієте тверезо оцінювати ситуацію, добре знаєтеся на грі і готові до однотипних питань від користувачів, то ви вже практично прийняті! 🙂 дотримання культури ввічливого та грамотного спілкування; відмінне знання всесвіту Lineage 2, самої гри та вміння доступно пояснювати ті чи інші механіки; активність на модеруючій ділянці (форум/діскорд/ігра); Чат модератор (слідкування за чатом у ігрі); Модератор форума; Фахівець технічної підтримки. Ваше ім'я: Ваш вік: Місце проживання: Стаж в ігрі (скільки років, на яких хроніках): Чим бажаєте займатись в проекті?: Чому саме Вас ми маємо обрати? (коротко про себе): Як з вами зв'язатись?: Залишайте свої резюме в цій темі, та Адміністрація проекту зв'яжиться з вами! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ЛюдкаСосєдіна Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 1. Алла 2. 30 3. Київ 4. 11 років ( грація фінал, фрея, ХФ) 5. Чат модератор. Я за ввічливе спілкування без ниття і матюків. 6. По праву першої анкети, хаха) У мене днівний онлайн з ранку/дня до 20-21 вечора. Маю більше 5 років досвіду спілкування з клієнтами. Тому вмію грамотно пояснювати ті чи інші речі в офіційному tone of voice. 7. Діс Amirel#0359 Прийнята. 2 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
MrMent Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 1. Андрій 2. 27 3. Одеса 4. Довго 5. Модератор чату\модератор форума. 6. А чому ні? Люблю спілкування, та допомагати людям. Онлайн з 18:00 7. Діскорд: Кінь#9224 Прийнятий. 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Jesus07 Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 (змінено) 1. Володимир 2.26 3. Львів 4. 9 років ( хф, ремастер, с1,2,3, інтерлюд) 5. Чат модератор або ж фахівець тп (я за ввічливе спілкування та дотримання субординації) 6. Працював в сфері де треба спілкуватися з людьми, без стресів звісно що необходилося. В загальному онли 19.00-04.00. Є бажання допомогти проекту покорювати вершини он-лайну. Також хотілося б щоб більше Українських проектів розцівіло… 7. Тг @White_RvR Дис StyleIcon#6736 Змінено 3 жовтня 2022 користувачем Jesus07 Допис 1 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Артем Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 1. Artem 2. 33 3. Gdansk (тимчасово) 4. 14 років починаючи з С4 5. Хотів би запропонувати допомогу в розробці проекту зі сторони бекенду 6. Працював і працюю в сфері веб девеллопменту (10 років стажу). Фулстек інженер + девопс. Зараз маю роботу але у вільний час міг би допомогти українському проекту. Основна мова python/js, але починав з Java - розробляли з другом свій сервер на основі L2j але потім влаштувався на основну роботу і закинув все це діло. Є розуміння як працює клієнт-сервер основні принципи шифрування пакетів (ми писали для протоколу в інтерлюд. Моя мотивація допомогти українському проекту, щоб русняві загнулись 7. Мене можете знайти в лінкедін https://www.linkedin.com/in/artem-fedorov-4557925b або ТГ arrtemi4 2 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
skorpionkmua Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) Денис 38 Польща, Торунь 10+ з С3 до ХФ5 Модератор чату в грі Хочу допомогти проекту тим чим можу. На разі бачу тільки таку можливість. Можливо в майбутньому ще би зміг допомогти на форумі - якщо буде така потреба. DarthNergal ( Ден )#6306 ПС: як вище написав Пан Артем - все заради того щоб Український проект вбив всі москальські помийки. Розумію що то з часом. Але кожен має до того долучитись. Змінено 19 січня користувачем skorpionkmua 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.