Перейти до публікації

[INFO] Staff Recruitment

xSQUIRRELx
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

staff-recruitment.png

Вітаю всіх гравців нашого проекту! Бажаємо повідомити про те, що відкривається набір в команду L2PROJECT.

Якщо Ви любите чистоту, справедливість і хочете разом з нами робити проект кращим та комфортнішим, та якщо Ви готові до стресу, вмієте тверезо оцінювати ситуацію, добре знаєтеся на грі і готові до однотипних питань від користувачів, то ви вже практично прийняті! 🙂

staff-line-1.png

• дотримання культури ввічливого та грамотного спілкування;
  • відмінне знання всесвіту Lineage 2, самої гри та вміння доступно пояснювати ті чи інші механіки;
  • активність на модеруючій ділянці (форум/діскорд/ігра);

staff-line-2.png

• Чат модератор (слідкування за чатом у ігрі);
  • Модератор форума;
  • Фахівець технічної підтримки.

staff-line-3.png

1.  Ваше ім'я:
  2.  Ваш вік:
  3.  Місце проживання:
  4.  Стаж в ігрі (скільки років, на яких хроніках):
  5.  Чим бажаєте займатись в проекті?:
  6.  Чому саме Вас ми маємо обрати? (коротко про себе):
  7.  Як з вами зв'язатись?:

Залишайте свої резюме в цій темі, та Адміністрація проекту зв'яжиться з вами!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1. Алла

2. 30

3. Київ

4. 11 років ( грація фінал, фрея, ХФ)

5. Чат модератор. Я за ввічливе спілкування без ниття і матюків. 

6. По праву першої анкети, хаха) У мене днівний онлайн з ранку/дня до 20-21 вечора.  Маю більше 5 років досвіду спілкування з клієнтами. Тому вмію грамотно пояснювати ті чи інші речі в офіційному tone of voice.

7. Діс Amirel#0359

Прийнята.

Посилання на коментар

1. Андрій
2. 27
3. Одеса
4. Довго
5. Модератор чату\модератор форума.
6. А чому ні? Люблю спілкування, та допомагати людям. Онлайн з 18:00
7.  Діскорд: Кінь#9224

Прийнятий.

Посилання на коментар

1. Володимир

2.26

3. Львів

4. 9 років ( хф, ремастер, с1,2,3, інтерлюд)

5. Чат модератор або ж фахівець тп (я за ввічливе спілкування та дотримання субординації)

6. Працював в сфері де треба спілкуватися з людьми, без стресів звісно що необходилося. В загальному онли 19.00-04.00. Є бажання допомогти проекту покорювати вершини он-лайну. Також хотілося б щоб більше Українських проектів розцівіло…

7. Тг @White_RvR

Дис StyleIcon#6736

Змінено користувачем Jesus07
Допис
Посилання на коментар

• 3 місяці потому...

1. Artem

2. 33

3. Gdansk (тимчасово)

4. 14 років починаючи з С4

5. Хотів би запропонувати допомогу в розробці проекту зі сторони бекенду

6. Працював і працюю в сфері веб девеллопменту (10 років стажу). Фулстек інженер + девопс. Зараз маю роботу але у вільний час міг би допомогти українському проекту. Основна мова python/js, але починав з Java - розробляли з другом свій сервер на основі L2j але потім влаштувався на основну роботу і закинув все це діло. Є розуміння як працює клієнт-сервер основні принципи шифрування пакетів (ми писали для протоколу в інтерлюд. Моя мотивація допомогти українському проекту, щоб русняві загнулись

7. Мене можете знайти в лінкедін https://www.linkedin.com/in/artem-fedorov-4557925b або ТГ arrtemi4

Посилання на коментар

1.  Денис
  2.  38
  3.  Польща, Торунь
  4.  10+ з С3 до ХФ5
  5.  Модератор чату в грі
  6.  Хочу допомогти проекту тим чим можу. На разі бачу тільки таку можливість. Можливо в майбутньому ще би зміг допомогти на форумі - якщо буде така потреба. 
  7. DarthNergal ( Ден )#6306

ПС: як вище написав Пан Артем - все заради того щоб Український проект вбив всі москальські помийки. Розумію що то з часом. Але кожен має до того долучитись. 

Змінено користувачем skorpionkmua
Посилання на коментар

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

Поділитись

• Створити...