JEVELIN Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 (змінено) 🟥⬛ Набір в клан УПА! 🟥⬛ Привіт мене звати Діма я клан лідер УПА! Також я стрімлю в Тік Тоці і розвиваю Україномовний контент, набридло грати на кацапських серверах хочеться вже щось рідне Укранїське, зазвичай гравець інтерлюда в H5 хроніках тільки розбиюсь тому планую зайти на даний проект і грати тут, в кого є бажання приєднатися пишіть в телеграм! Дуже агресивно настроєний проти всього кацапського одним словом БАНДЕРА, набір в клан тільки Україно мовних гравців, спілкування між сокланами також рідною мовою! До варів ставлюсь позитивно без них гра не цікава, на попередньому сервері майже весь сервер був у варах! Кому не подобаються мої методи гри пропоную створити своє, збираєте клан кидаєте вар розберемся на полі битви на даному сервері! Кого цікавить спільна гра приєдюйтесь В клан набираю КП Пів-КП (соло:крафт\спойл) Вечірній прайм: 18:00\20:00\22:00-00:00 Лук ПАК: -3 лука; -арба; -бд; -свс; -кіт(м'яв); -біш; -варк; (віконний джуд) Маг ПАК: -некр; -сорк; -мм; -дб; -свс; -ее; -біш; -кінь; -овер; (віконний джуд+варк) Куро Пак (під питанням); Гномо пак: -крафтери + сапорти; -спойл+вл+дестр+сапорти; Також ваші варіанти паків буду радий почути Хто бажає зайти своїм паком пишіть в телеграм Трансляція Tik Tok https://www.tiktok.com/@jevelin_ua Telegram група https://t.me/squad_jevelin Телеграм https://t.me/jevelin_ua Змінено 30 вересня 2022 користувачем JEVELIN 2 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
lolwtole Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 Вітаємо Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
xSQUIRRELx Опубліковано: 29 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2022 Вітаємо на нашому проекті! Вдалої гри! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
JEVELIN Опубліковано: 30 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 ап 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Fenomina Опубліковано: 6 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2022 Шо там пацани, не потягнули? Гонору вийшло більше ніж справ? 1 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Isildur Опубліковано: 6 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2022 Під епічний слів КЛу УПА підходить старий мемчик: Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
skorpionkmua Опубліковано: 6 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2022 Не розумію чого злились? Вам ніхто не заважав, навіть на ваші висери не реагували. Йдіть беріть замок, там зараз тільки НПЦ. Україно-мовний серв-проект - це тут!!! Перші складнощі і ліває - такий собі стрімєр 🤦♂️ Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Fenomina Опубліковано: 6 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2022 Закінчився 10 денний шмот)) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
JEVELIN Опубліковано: 3 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2022 06.10.2022 в 08:13, Fenomina сказав: Шо там пацани, не потягнули? Гонору вийшло більше ніж справ? занадто сильні конкуренти не витягнув гри 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.