Guyver Опубліковано: 4 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2022 Witam serdecznie. Mam take pytanie na temat Polityki. Czy można rozmawiać na temat wojny albo polityki bądź w czasie gry czy niema takie opcji? Rozumiem,że niema rasizmu,ale tutaj na pewno będą grali rossijanczyki. Chcę,żeby tutaj nastąpił spokój i cisza. Panie adminie czy można dostać jakoś karę za to? Pozdrawiam Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ADMIN Опубліковано: 4 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2022 1 час назад, Guyver сказал: Witam serdecznie. Mam take pytanie na temat Polityki. Czy można rozmawiać na temat wojny albo polityki bądź w czasie gry czy niema takie opcji? Rozumiem,że niema rasizmu,ale tutaj na pewno będą grali rossijanczyki. Chcę,żeby tutaj nastąpił spokój i cisza. Panie adminie czy można dostać jakoś karę za to? Pozdrawiam Jeśli chodzi o dyskusję na forum, istnieją zasady, które zabraniają poruszania kwestii rasowych lub politycznych. Myślę, że w grze nie będzie ścisłych ograniczeń. Gracze mają oczywiście prawo do wypowiadania się na różne tematy w rozsądnych granicach. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
skorpionkmua Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 В 04.09.2022 в 22:48, ADMIN сказал: Jeśli chodzi o dyskusję na forum, istnieją zasady, które zabraniają poruszania kwestii rasowych lub politycznych. Myślę, że w grze nie będzie ścisłych ograniczeń. Gracze mają oczywiście prawo do wypowiadania się na różne tematy w rozsądnych granicach. Myśle że również nie ma problemy zablokować gracza który nie odpowiada kryteriami Pana. Oraz napisać na forum co Pana zaczepiało. W taki sposób Admin może rozpatrzyć sprawę i wydać karę 😉 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Guyver Опубліковано: 6 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 Właśnie, zablokować debila+ screenshot i na forum. To jeżeli chodzi o wojnie i dyskusji. Bo mi już wystarczylo je na Asteriosie. 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
skorpionkmua Опубліковано: 7 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 15 часов назад, Guyver сказал: Właśnie, zablokować debila+ screenshot i na forum. To jeżeli chodzi o wojnie i dyskusji. Bo mi już wystarczylo je na Asteriosie. Zgadzam się z Panem 🤝 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.