Nightingale Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня (змінено) Власне, провівши деякий час граючи тут, хочу написати довгий і нудний пост і поділитись думками. Можливо викликати якусь дискусію.Дісклеймер. Останній раз я грав л2 році в 2013, бачу, гра досить далеко пішла, але на ХФ не здається що занадто далеко. Після дослідження кількох десятків приватних серверів і спробі пограти на деяких з них, я якимось чином закінчив отут. Більшість тих серверів це суміш расіського гетто, донатних дір, або пекельних лоурейтів х1 і менше. Або все одночасно і в великих кількостях. В любому випадку хочу відзначити кілька плюсів і мінусів, які я виділив для себе. Плюси. + Повна відсутність братішек + Люди, яких я зустрічав, були супер friendly + Не високе населення + Офлайн трейд (в умовах малого населення необмежений оф трейд вирішує купу проблем, хоча я читав шо він тільки з преміума доступний (???) ) + Офлайн баф трейд (я такого ніколи не бачив мб того шо 10 років не грав). Класна тема, на івентах ви всерівно захочете вашого живого бафера. Або хоча б на вікні. + Платні сервіси без фанатизму + Не х1 (х10 для ХФ може навіть занадто з оцими вашими невітами і віталіті)Мінуси. - Низьке населення (з чого походить і багато інших проблем) - Дохленький ринок відповідно - Квест на саб. Ну ви зрозуміли - Важка доступність деяких ВАЖЛИВИХ предметів, наприклад ДКШ для дульщиків чи профової риби (???я й забув шо таке було) - Друге вікно буває наглухо зависає без видимої причини. Рідко, але буває - Респавн мобів, які врешті збиваються в купки. Або, частіше, в здоровенні купи - Всього 5 аккаунтів в майстер-аккаунті. Сум і печаль для альтовода :((((((Інші речі. (суб'єктивно, не сприймати близько до серця) ! Дивний клієнт відкручений я так і не зрозумів від чого ! Дикі чемпіони, які особисто мені більше заважають ! Більшість товарів в шопі викликають крінж. Варто б "передизайнити" шоп і ціни, шоб там були класні пропозиції які хотілось би купити, наприклад як цей ваш преміум. Або ні - я не маркетолог ! Не пам'ятаю де я найшов сервер, але точно не бачив особливої реклами. Я знаю шо це питання - завжди біль для приватних серверів... ! Чат команди це супер незручно. Ше в 2013 для оф трейду, наприклад, існували сертифікати по якому клікали і всьо було красиво, але, бачу, це зараз не модно ніде ! Обмін СС на АА через чат це дивна функція. Не знаю хороша чи погана ! Зрозуміти що профу можна купити зайняло деякий час ! Офлайн трейд працює дивно - мені тільки 1 раз вдалось посадити 2 вікна. Можливо є обмеження на одне вікно - тоді ладно ! Не треба багато досвіду щоб зрозуміти що сервери л2ж пішли далеко за ці 10+ років. Я майже не застрягав в геодаті і ні разу не летів на місяць безх причини Висновок. Можна брати прем на місяць коли якщо заплатять за січень Змінено 26 січня користувачем Nightingale 2 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
skorpionkmua Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Так як ти і описав все трохи змінилося. Деякі речі прописуються командою бо це можна робити через макрос, і меньше допилювати в клієнт/серв/ядро - як запускають серваки то не вкидають гроші в мілкі недоліки. Рейти зміняться на новому сервері х5, та і клієнт там буде інший(новіший) Головне онлайн, і це критично. Є така думка що Л2 для старперів - тому є сенс робити щось під старших(заможніх) людей. Є тут один челік то він завжди генерує цікаві ідеї - реалізація тільки хромає. Треба думати разом, писати відгуки та пропозиції. Адміни тут реагують на наш «feedback» Всім мирного неба і гарного вечора😎 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.