Перейти до публікації

Кілька думок про проект

Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Власне, провівши деякий час граючи тут, хочу написати довгий і нудний пост і поділитись думками. Можливо викликати якусь дискусію.
Дісклеймер. Останній раз я грав л2 році в 2013, бачу, гра досить далеко пішла, але на ХФ не здається що занадто далеко. Після дослідження кількох десятків приватних серверів і спробі пограти на деяких з них, я якимось чином закінчив отут. Більшість тих серверів це суміш расіського гетто, донатних дір, або пекельних лоурейтів х1 і менше. Або все одночасно і в великих кількостях. В любому випадку хочу відзначити кілька плюсів і мінусів, які я виділив для себе.

Плюси.
+ Повна відсутність братішек
+ Люди, яких я зустрічав, були супер friendly
+ Не високе населення

+ Офлайн трейд (в умовах малого населення необмежений оф трейд вирішує купу проблем, хоча я читав шо він тільки з преміума доступний (???) )
+ Офлайн баф трейд (я такого ніколи не бачив мб того шо 10 років не грав). Класна тема, на івентах ви всерівно захочете вашого живого бафера. Або хоча б на вікні.
+ Платні сервіси без фанатизму
+ Не х1 (х10 для ХФ може навіть занадто з оцими вашими невітами і віталіті)

Мінуси.
- Низьке населення (з чого походить і багато інших проблем)
- Дохленький ринок відповідно
- Квест на саб. Ну ви зрозуміли 

- Важка доступність деяких ВАЖЛИВИХ предметів, наприклад ДКШ для дульщиків чи профової риби (???я й забув шо таке було)
- Друге вікно буває наглухо зависає без видимої причини. Рідко, але буває
- Респавн мобів, які врешті збиваються в купки. Або, частіше, в здоровенні купи

- Всього 5 аккаунтів в майстер-аккаунті. Сум і печаль для альтовода :((((((

Інші речі. (суб'єктивно, не сприймати близько до серця)
! Дивний клієнт відкручений я так і не зрозумів від чого
! Дикі чемпіони, які особисто мені більше заважають
! Більшість товарів в шопі викликають крінж. Варто б "передизайнити" шоп і ціни, шоб там були класні пропозиції які хотілось би купити, наприклад як цей ваш преміум. Або ні - я не маркетолог
! Не пам'ятаю де я найшов сервер, але точно не бачив особливої реклами. Я знаю шо це питання - завжди біль для приватних серверів...
! Чат команди це супер незручно. Ше в 2013 для оф трейду, наприклад, існували сертифікати по якому клікали і всьо було красиво, але, бачу, це зараз не модно ніде
! Обмін СС на АА через чат це дивна функція. Не знаю хороша чи погана
! Зрозуміти що профу можна купити зайняло деякий час

! Офлайн трейд працює дивно - мені тільки 1 раз вдалось посадити 2 вікна. Можливо є обмеження на одне вікно - тоді ладно
! Не треба багато досвіду щоб зрозуміти що сервери л2ж пішли далеко за ці 10+ років. Я майже не застрягав в геодаті і ні разу не летів на місяць безх причини

Висновок. Можна брати прем на місяць коли якщо заплатять за січень

Змінено користувачем Nightingale
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Так як ти і описав все трохи змінилося. 
Деякі речі прописуються командою бо це можна робити через макрос, і меньше допилювати в клієнт/серв/ядро - як запускають серваки то не вкидають гроші в мілкі недоліки. 
Рейти зміняться на новому сервері х5, та і клієнт там буде інший(новіший)

Головне онлайн, і це критично. 
Є така думка що Л2 для старперів - тому є сенс робити щось під старших(заможніх) людей. 
Є тут один челік то він завжди генерує цікаві ідеї - реалізація тільки хромає. 
Треба думати разом, писати відгуки та пропозиції. 
Адміни тут реагують на наш «feedback»

Всім мирного неба і гарного вечора😎

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

Поділитись

• Створити...