Перейти до публікації

[EN/UA] Suggestions/wishes

xSQUIRRELx
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

en.png [EN] SUGGESTIONS/WISHES

sep.png

button_right_arrow.png In this thread, you can offer your suggestions for improving the server

ua.png [UA] ПРОПОЗИЦІЇ/ПОБАЖАННЯ

sep.png

button_right_arrow.png У цій темі ви можете запропонувати свої пропозиції щодо покращення сервера

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 5 місяців потому...

Доброго дня, пані та панове. Прохання на даний час 2:

1) зняти плату за оффлайн торг/баф - т.я. висаджуючи чарів на продаж/крафт та баф ми показуємо наявність людей і рух на сервері. Поки що на оофторзі нікого не бачив, лише у "звернутому" вікні.

2) зняти обмеження на глобал чат. Т.я. спілкуюся я досить часто, і 20-30 повідомлень на весь час гри - то дуже мало, це не кажучи про оголошення продажу/набору до клану і т.і.

* бачили, що дехто жалівся на дуже велику кількість мобів - "чемпіонів". Після чого було оголошення, що шанс появи понизили... Але з тих пір жодного не бачили. Так понизили шанс чи прибрали зовсім?

* ціни у свіженькому івенті з посохами йогі таки кусаються (наприклад щоб отримати постійний капелюх треба заточити посох аж на +14, якщо не більше, а це звичайний рандомний капелюх...), хоча адену все одно нікуди дівати, але все ж таки дороговато як на мене.

Посилання на коментар

1 година тому, Gekata сказав:

Доброго дня, пані та панове. Прохання на даний час 2:

1) зняти плату за оффлайн торг/баф - т.я. висаджуючи чарів на продаж/крафт та баф ми показуємо наявність людей і рух на сервері. Поки що на оофторзі нікого не бачив, лише у "звернутому" вікні.

2) зняти обмеження на глобал чат. Т.я. спілкуюся я досить часто, і 20-30 повідомлень на весь час гри - то дуже мало, це не кажучи про оголошення продажу/набору до клану і т.і.

* бачили, що дехто жалівся на дуже велику кількість мобів - "чемпіонів". Після чого було оголошення, що шанс появи понизили... Але з тих пір жодного не бачили. Так понизили шанс чи прибрали зовсім?

* ціни у свіженькому івенті з посохами йогі таки кусаються (наприклад щоб отримати постійний капелюх треба заточити посох аж на +14, якщо не більше, а це звичайний рандомний капелюх...), хоча адену все одно нікуди дівати, але все ж таки дороговато як на мене.

Список оновлення: перейти до списку.

Посилання на коментар

Потрібно зробити якийсь гм шоп для виводу адени, можливо, прикраси чи ще щось. В реаліях цього сервера торгувати немає з ким.

Посилання на коментар

• 4 місяці потому...

Треба більше аккаунтів в майстер аккаунті щоб всі альти влізли 😜

Розглядаємо можливість збільшення аккаунтів в майстер аккаунті.

Змінено користувачем xSQUIRRELx
Посилання на коментар

1 час назад, Nightingale сказал:

Треба більше аккаунтів в майстер аккаунті щоб всі альти влізли 😜

Ну кількість вікон залежить від того яким бачить проект Адміністрація. Тому писати адекватні пости з пропозиціями було би нормальним 😉

Посилання на коментар

13 часов назад, Nightingale сказал:

Я не говорю за кількість вікон, а за кількість ігрових аккаунтів в майстер аккаунті 

Ну тут все зав’язано на те чи ти любиш все складати в один кошик чи ліпше тримати все окремо 😉

Сорі що не зрозумів і вліз зі своїми 5копійками 🙂 

Посилання на коментар

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

Поділитись

• Створити...