xSQUIRRELx Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 [EN] SUGGESTIONS/WISHES In this thread, you can offer your suggestions for improving the server [UA] ПРОПОЗИЦІЇ/ПОБАЖАННЯ У цій темі ви можете запропонувати свої пропозиції щодо покращення сервера 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Gekata Опубліковано: 19 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2022 Доброго дня, пані та панове. Прохання на даний час 2: 1) зняти плату за оффлайн торг/баф - т.я. висаджуючи чарів на продаж/крафт та баф ми показуємо наявність людей і рух на сервері. Поки що на оофторзі нікого не бачив, лише у "звернутому" вікні. 2) зняти обмеження на глобал чат. Т.я. спілкуюся я досить часто, і 20-30 повідомлень на весь час гри - то дуже мало, це не кажучи про оголошення продажу/набору до клану і т.і. * бачили, що дехто жалівся на дуже велику кількість мобів - "чемпіонів". Після чого було оголошення, що шанс появи понизили... Але з тих пір жодного не бачили. Так понизили шанс чи прибрали зовсім? * ціни у свіженькому івенті з посохами йогі таки кусаються (наприклад щоб отримати постійний капелюх треба заточити посох аж на +14, якщо не більше, а це звичайний рандомний капелюх...), хоча адену все одно нікуди дівати, але все ж таки дороговато як на мене. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
xSQUIRRELx Опубліковано: 19 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2022 1 година тому, Gekata сказав: Доброго дня, пані та панове. Прохання на даний час 2: 1) зняти плату за оффлайн торг/баф - т.я. висаджуючи чарів на продаж/крафт та баф ми показуємо наявність людей і рух на сервері. Поки що на оофторзі нікого не бачив, лише у "звернутому" вікні. 2) зняти обмеження на глобал чат. Т.я. спілкуюся я досить часто, і 20-30 повідомлень на весь час гри - то дуже мало, це не кажучи про оголошення продажу/набору до клану і т.і. * бачили, що дехто жалівся на дуже велику кількість мобів - "чемпіонів". Після чого було оголошення, що шанс появи понизили... Але з тих пір жодного не бачили. Так понизили шанс чи прибрали зовсім? * ціни у свіженькому івенті з посохами йогі таки кусаються (наприклад щоб отримати постійний капелюх треба заточити посох аж на +14, якщо не більше, а це звичайний рандомний капелюх...), хоча адену все одно нікуди дівати, але все ж таки дороговато як на мене. Список оновлення: перейти до списку. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
lolwtole Опубліковано: 19 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2022 Потрібно зробити якийсь гм шоп для виводу адени, можливо, прикраси чи ще щось. В реаліях цього сервера торгувати немає з ким. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Nightingale Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня (змінено) Треба більше аккаунтів в майстер аккаунті щоб всі альти влізли 😜 Розглядаємо можливість збільшення аккаунтів в майстер аккаунті. Змінено 30 січня користувачем xSQUIRRELx Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
skorpionkmua Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 1 час назад, Nightingale сказал: Треба більше аккаунтів в майстер аккаунті щоб всі альти влізли 😜 Ну кількість вікон залежить від того яким бачить проект Адміністрація. Тому писати адекватні пости з пропозиціями було би нормальним 😉 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Nightingale Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня Я не говорю за кількість вікон, а за кількість ігрових аккаунтів в майстер аккаунті Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
skorpionkmua Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 13 часов назад, Nightingale сказал: Я не говорю за кількість вікон, а за кількість ігрових аккаунтів в майстер аккаунті Ну тут все зав’язано на те чи ти любиш все складати в один кошик чи ліпше тримати все окремо 😉 Сорі що не зрозумів і вліз зі своїми 5копійками 🙂 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.