Dimedrol Опубліковано: 29 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2022 Не можливо грать затримка від 1 до 5 секунд. Пробував інший провайдер теж саме. В мене оптоволокно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Dimedrol Опубліковано: 29 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2022 Скачав і проапдейтив по новому не вирішило, Зайшов в танки фпс 80 і все збс нічого не лагає. Грати не можливо, чекаю, що чекаю від вас не знаю. Ще не одне моє питання не вирішили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ADMIN Опубліковано: 29 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2022 Прошу перевірити зараз лагів вже не мало бути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Dimedrol Опубліковано: 30 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2022 22 часа назад, ADMIN сказал: Прошу перевірити зараз лагів вже не мало бути так вчора після 18, лаги пропали. дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення